M88 M88 M88

M88

  • programma: nieuwbouw woning
  • bouwheer: privĂ©
  • bouwjaar: 2010-2011
  • locatie: Asse

De woning is in de breedte ingeplant gezien de vorm van het perceel. Het gelijkvloers, opgedeeld in twee afzonderlijke volumes, werd afgewerkt met gelijmde gevelsteen. De leefruimtes zijn hier gescheiden van de garage. Het houten volume erboven verbindt deze twee met elkaar. De gevels zijn strak en zuiver gehouden met aan de voorzijde een gesloten karakter om de inkijk vanop straat beperkt te houden. De achterzijde is zoveel mogelijk opengewerkt. De keuken eet- & zithoek zijn tegen het terras aan de zuidzijde gesitueerd. De garage en tuinberging liggen aan de noordzijde. De onderverdeling van het bovenste volume is ritmisch ingedeeld en men heeft bij elke ruimte zicht op de achterliggende tuin en weides.