VL25 VL25 VL25 VL25 VL25 VL25 VL25 VL25 VL25 VL25 VL25 VL25

VL25

  • programma: nieuwbouw woning
  • bouwheer: privĂ©
  • bouwjaar: 2018
  • locatie: Asse

Deze nieuwbouwwoning werd gerealiseerd in een recente verkaveling. Het perceel helt af richting tuin. Achteraan de woning is een open leefruimte voorzien die over de volledige breedte uitgeeft op het terras en de tuin. Vooraan, naast de garage, springt een volume uit t.o.v. het hoofdvolume. Dit omvat de kleinere wooneenheid van de kangoeroewoning. Hierin is een slaapkamer met badkamer ondergebracht. Dit volume heeft ook een aparte inkom. De hoofdinkom is ruim met een open trap die zeer licht aanvoelt, een grote glazen pivoterende deur geeft toegang tot de leefruimte. De slaapvertrekken op de verdieping springen terug t.o.v. het hoofdvolume.